Van dijk aluminium kozijnen

Van onderhoudsbedrijf tot allround specialist op het gebied van aluminium kozijnen. Dat is in het kort de ontwikkeling die Van Dijk aluminium kozijnen sinds 2012 heeft doorgemaakt. 

Specialisten

Evert Cozijnsen is de grondlegger van het bedrijf. Hij was al vroeg overtuigd van de meerwaarde van de stijlvolle, onderhoudsarme en duurzame aluminium kozijnen en verzamelde een team van specialisten om zich heen. Gespecialiseerd in uitdagende onderhoudsprojecten. We startten vanuit de woning van Evert aan de Peutweg in Barneveld.

Ontwerp en montage

Aanvragen voor ontwerp en montage volgden al snel en Van Dijk aluminium kozijnen ontwikkelde zich tot allround specialist. Sinds het overlijden van Evert (2017) leidt Jaap van Veldhuisen het bedrijf. Mede door de groei van de onderneming verhuisden we in 2020 naar een nieuw pand op bedrijventerrein De Briellaerd in Barneveld.

Kawneer, Reynaers en Schüco

Van Dijk aluminium kozijnen maakt het verschil met een flexibele, persoonlijke aanpak en een zeer ruim assortiment. We zijn official dealer van de systemen van Kawneer, Reynaers en Schüco en denken graag mee over maatwerk oplossingen.
  
Profiteert u binnenkort ook van de vele voordelen van een gevel met aluminium kozijnen?

Neem contact op

  • Stijlvol design

  • Onderhoudsarm

  • Ruim assortiment