Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een leerling monteur die ons team kan versterken bij het monteren van aluminium kozijnen.  Als leerling montagemedewerker ga je met een collega op pad om bij woningen of bedrijfspanden aluminium kozijnen te monteren.

De werkdag begint wanneer de eerste afspraak ingepland staat. Samen met een ervaren monteur ga je naar de opdracht. Door de week heen staan vaak verschillende opdrachten gepland. Hierdoor is geen dag hetzelfde en wacht elke dag een nieuwe uitdaging.

Wie ben jij?

Wij zijn opzoek naar iemand met bouwkundig inzicht. Ervaring is hierbij geen pré. Motivatie om het vak te leren is wel belangrijk. Je hebt daarbij geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wie zijn wij?

Van Dijk aluminium kozijnen verzorgt kozijnen met complete beglazing bij woonhuizen en utiliteitsgebouwen. Van ontwerp tot montage. Bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Van Dijk aluminium kozijnen is gevestigd in Barneveld op het bedrijventerrein De Briellaerd. We zijn een klein gezellig team. Het teamverband is belangrijk, om dit te ondersteunen worden er leuke uitjes en feestjes georganiseerd.

Wat bieden wij?

Natuurlijk staat er iets tegenover wanneer jij leerling montagemedewerker wordt of iets van als je bij ons komt werken Wij bieden:

  • Leuke afwisselende werkomgeving;
  • Praktijkgericht leren;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse of vragen?

Neem contact op met Jaap van Veldhuisen:

Bel of stuur een WhatsApp naar: 06 – 57 94 90 65

Of stuur een mailtje naar: Jaap@vandijkaluminiumkozijnen.nl